Vištienos troškinys su šonine ir sūriu

AUTORIUS:
Ką valgysim?,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Vištienos troškinys su šonine ir sūriu
Autorius apie receptą: Labai skanu tiekti su ryžiais, bulvių koše ar kitais mėgstamais garnyrais. Labai skanu tiekti su ryžiais, bulvių koše ar kitais mėgstamais garnyrais. Ką valgysim?
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
500 gramų vištienos šlaunelių mėsos (arba krūtinėlės, apytikriai)
200 gramų balto vyno (tinka nealkoholinis, galima keisti sultiniu)
200 gramų grietinėlės (kambario temperatūros)
100 gramų poro (apytikriai)
100 gramų sūrio (tarkuoto, apytikriai)
1 sauja vyšninių pomidorų
30 gramų sviesto (apytikriai)
4 vienetai rūkytos šoninės (plonai pjaustytos)
6 skiltelės česnako (apytikriai)
1 šaukštas dižono garstyčių (arba pagal skonį)
pagal poreikį alyvuogių aliejaus
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį raudonėliai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Šoninę ir vištieną supjaustyti nedideliais gabalėliais.
2.
Į keptuvę dėti šoninę, vištieną ir kepti iki auksinės spalvos.
3.
Smulkiai supjaustytą porą ir česnaką, suberti į keptuvę. Berti druskos, pipirų, raudonėlio, dėti sviestą ir apkepti ant vidutinės kaitros iki kol poras suminkštės. Pomidorus perpjauti pusiau ir sudėti į keptuvę.
4.
Kai poras suminkštėja supilti vyną ir kaitinti iki kol skysčio sumažės trečdaliu. Tuomet supilti grietinėlę, dėti garstyčias, gerai išmaišyti.
5.
Suberti sūrį, gerai išmaišyti.
AUTORIUS: Ką valgysim?
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital