Vištienos troškinys su saldžiarūgščiu padažu

AUTORIUS:
Raminta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 49)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 49)
 Vištienos troškinys su saldžiarūgščiu padažu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Pagrindinė dalis:
200 gramų ryžių;
žiupsnelis druskos ryžiams;
600 gramų vištienos file;
2 šaukštai vištienos prieskonių („Santa Maria“);
vandens ryžiams išvirti;
aliejaus vištienos kepimui;
petražolės papuošimui.

Padažas:
1 didesnė raudona paprika;
1 mažesnė cukinija;
3 šaukštai cukraus;
8 šaukštai pomidorų padažo;
3 šaukštai ryžių acto;
žiupsnelis druskos.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Ryžiai išverdami taip, kad būtų birūs. Nuo vištienos nupjauname plėves, supjaustome plonomis juostelėmis ir sumaišome su vištienos prieskoniais. Vištieną reikia kepti labai gerai įkaitintame aliejuje. Mėsa turi gerai iškepti, bet likti neapskrudusi ir balta. Aliejus nusausinamas. Iš paprikų pašalinti sėklas ir supjaustykite jas mažais kubeliais. Nulupus cukinijos odelę, išėmus sėkleles, susmulkinti tokio pat dydžio kubeliais kaip ir paprika arba šiek tiek didesniais. Viską dėti į puodą, užpilti pomidorų padažu ir actu, berti cukrų, pagardinti trupučiu druskos ir troškinti nedidelėje kaitroje nuolat maišant apie 25-35 minutes. Vištieną ir virtus ryžius sudėti į paprikų ir cukinijų padažą ir išmaišyti. Puošiame petražolės šakele. Skanaus :)
AUTORIUS: Raminta
Skaityti komentarus
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai (1)
aurika
2011-08-07 21:56
a ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital