Vištienos troškinys su morkomis ir žirneliais

AUTORIUS:
Lina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Vištienos troškinys su morkomis ir žirneliais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 ir 1/5 kilogramo vištienos
2 vienetai morkų
200 gramų grietinėlės
200 gramų žirnių
1 stiklinė daržovių sultinio
0.5 stiklinės balto vyno
50 gramų sviesto
6 vienetai svogūnų laiškų
1 šaukštelis paprikos miltelių
šiek tiek aliejaus
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
Apvoliojimui:
šiek tiek miltų
Garnyrui:
500 gramų ryžių
300 gramų pievagrybių
50 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Nukaulintą vištieną supjaustykite juostelėmis. Apvoliokite miltuose.
2.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų, jame ištirpinkite sviestą. Vištieną apkepinkite.
3.
Svieste apkepinkite smulkintus svogūnus. Tuomet sudėkite pjaustytas morkas, pilkites sultinį, vyną, grietinėlę, gardinkite paprikos milteliais, druska ir pipirais. Palaukite, kol padažas užvirs, tuomet sudėkite vištieną.
4.
Patroškinkinę apie 10 minučių, sudėkite žirnelius ir troškinkite dar 10 minučių.
5.
Ryžius išvirkite.
6.
Grybus supjaustykite, pakepinkite aliejuje.
AUTORIUS: Lina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Lina
2016-10-11 10:00
Li, dariau ir su vynu, ir be - tiek vienaip, tiek kitaip skonis kuo puikiausias :) ATSAKYTI
Li
2016-10-09 15:17
Ar galima be vyno, ar labai suprastetu skonis? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital