Vištienos troškinys su moliūgais, pagardintas imbieru ir citrina

AUTORIUS:
Regina R.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 22)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 22)
Vištienos troškinys su moliūgais, pagardintas imbieru ir citrina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 porcijoms reikės:
Sultinyje virtos vienos vištos krūtinėlės
200 gr valgomos moliūgo dalies
1 didelės česnako skilties
100 gr sviesto
trupučio džiuvėsių
Kotanyi vištienos prieskonių
Kotanyi imbiero
citrinos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Moliūgą, supjaustytą kubeliais, kartu su susmulkintu česnaku pakepinti mažesnėje sviesto dalyje. Kai kubeliai suminkštėja, supilti ant jų džiuvėsėlius ir dar trupučiuką pakepinti. Sudėti susmulkintą vištieną, įberti pagal skonį Kotanyi vištienos prieskonių, trupučiuką Kotanyi imbiero, sudėti likusį sviestą ir viską patroškinti 5 min uždengtoje keptuvėje. Kai kiek praaušta, apšlakstyti troškinį citrina. Papuošimui geriausia tiktų citrinos griežinėliai bei mėtų lapeliai. Jų neturint - petražolės, ar kiti žalumynai.
Skanaus!
AUTORIUS: Regina R.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital