Vištienos suktinukai su faršu

AUTORIUS:
Neringa
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 73)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 73)
Vištienos suktinukai su faršu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 vištienos krūtinėlės
600 maltos kiaulienos
Prieskonių
Petražolių
Šaukštas grietinės
2 šaukštai pomidorų padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vištienos krūtinėlę supjaustyti kepsnių dydžio gabaliukais, išmušti, ištrinti prieskoniais. Į maltą kiaulieną įdėti susmulkintų petražolių ir prieskonių. Į vištienos krūtinėlę įdėti faršo ir susukti. Apkepinti keptuvėje ir įdėti į puodą patroškinti. Baigiant troškinti įdėti grietinės ir pomidorų padažo. Patiekti į stalą.
AUTORIUS: Neringa
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (11)
Danutė
2018-11-01 09:16
Suktinuko viduje į maltą kiaulieną galima įdėti grybų,bus dar skaniau ATSAKYTI
Marija
2017-06-16 18:03
Su kuo suspausti suktinukus, kad suviniojus neisirtu? ATSAKYTI
Erika
2017-06-18 21:12
Aš persmeigiu dantų krapštuku, o valgant jį išimu :) ATSAKYTI
Sonata
2016-12-28 17:07
Marija, bent aš tai nevolioju, nes čia troškinasi, o apvoliojimas daugiau skanumo (tiksliau - traškumo) priduoda, kai ne troškini, o kepi. Geras receptas, man patiko :-) ATSAKYTI
Marija
2016-12-28 13:58
o apvolioti nereikia? ATSAKYTI
Audrone
2016-10-30 18:28
Dovile, as patroskinu tiesiog truputyje sultinuko (galima naminio, galima is kubelio). Jis neturi apsemti suktinuku, o buti taip per daugmaz pirsta-du. Uzpilate juo suktinukus, uzdengiate dangciu ir troskinate. Galima ir tiesiog vandenyje su prieskoniais patroskinti, vis tiek po to dadesite grietines, pomidoru padazo, tai skonio bus. Labai skanus receptas :) ATSAKYTI
Dovile
2016-10-29 16:28
O kaip reikia patroskinti? ka deti i puoda su tais suktinukais? ATSAKYTI
Pavelas
2016-09-09 17:21
Geras receptas,buvo labai skanu :) ATSAKYTI
Lina
2015-03-26 12:32
dariau kelis kartus tai labai patiko visai mano seimai.... ATSAKYTI
gilute
2012-11-08 13:07
o dar idejus dziovintu slyvu tai is vis pasaka ATSAKYTI
vika
2012-09-17 01:33
skanu ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital