Vištienos suktinukai su daržovių įdaru

AUTORIUS:
Violeta Semaškienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 11
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Vištienos suktinukai su daržovių įdaru
Vištienos suktinukai su daržovių įdaru
Vištienos suktinukai su daržovių įdaru
Vištienos suktinukai su daržovių įdaru
Vištienos suktinukai su daržovių įdaru
Vištienos suktinukai su daržovių įdaru
Vištienos suktinukai su daržovių įdaru
Vištienos suktinukai su daržovių įdaru
Vištienos suktinukai su daržovių įdaru
Vištienos suktinukai su daržovių įdaru
Vištienos suktinukai su daržovių įdaru
Vištienos suktinukai su daržovių įdaru
Autorius apie receptą: Vertas dėmesio patiekalas, kurį galima gaminti ir paprastai dienai, ir šventei, o geriausia, kad skanu valgyti tiek šiltą, tiek šaltą supjaustytą griežineliais. Vertas dėmesio patiekalas, kurį galima gaminti ir paprastai dienai, ir šventei, o geriausia, kad skanu valgyti tiek šiltą, tiek šaltą supjaustytą griežineliais. Violeta Semaškienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 11
11 vienetų vištienos šlaunelių mėsos
500 gramų pievagrybių
22 vienetai karštai rūkytos šoninės (arba šaltai rūkytos)
4 vienetai svogūnų
1 pundelis žalumynų (smulkintų)
pagal skonį prieskonių (bet kokių mėgstamų)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį graikiško jogurto (arba majonezo, lydyto sūrio, varškės sūrio, grietinės)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Svogūnus ir pievagrybius supjaustyti smulkiais kvadratėliais.
2.
Į keptuvę pilti aliejų, įkaitinti, berti svogūnus ir kepti iki auksinės spalvos.
3.
Į keptuvę su svogūnais berti pievagrybius ir kepti iki kol išgaruos skystis, tuomet berti druską, pipirus.
4.
Vištienos šlaunelių mėsą išmušti į kepsnelius, berti prieskonius, gerai įtrinti.
5.
Ant stalviršio dėti po dvi šoninės juosteles vieną šalia kitos, ant kiekvienos poros šoninės juostelių dėti paruoštą mėsą, aptepti graikišku jogurtu, berti žalumynus, tuomet paruoštos svogūnų ir pievagrybių masės. Susukti suktinuką. Taip paruošti visus suktinukus.
6.
Kepimo formą ištiesti kepimo popieriumi, dėti suktinukus. Uždengti folija.
7.
Kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje 40 minučių uždengus folija, tuomet foliją nuimti ir kepti dar 20 minučių be jos.
AUTORIUS: Violeta Semaškienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital