Vištienos suktinukai su aitriųjų paprikų CHIPOTLE ir pesto padažo įdaru

AUTORIUS:
Santa Maria
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Vištienos suktinukai su aitriųjų paprikų CHIPOTLE ir pesto padažo įdaru
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
4 vištienos filė gabaliukų (po 175 g)
12 šoninės gabalėlių (po 10 g)
1 v. š. aliejaus
SANTA MARIA grūstų juodųjų pipirų
SANTA MARIA akmens druskos, malūnėlyje
Įdarui:
100 g moliūgų sėklų
100 g parmezano sūrio, tarkuoto 
100 ml alyvuogių aliejaus
10 SANTA MARIA saulėje džiovintų pomidorų
1 a. š. SANTA MARIA CHIPOTLE aitriųjų paprikų
2 skiltelės česnako , smulkinto
1 citrinos sulčių (šviežiai spaustų)
0,5 a. š. SANTA MARIA raudonėlių
 
PARUOŠIMO BŪDAS:

Visus įdaro produktus sumaišykite ir pertrinkite trintuvu. Vištienos filė supjaustykite į tris plonus gabalėlius. Ant kiekvieno griežinio užtepkite po 1 valgomąjį šaukštą įdaro ir susukite. Šoninės gabalėliais apsukite vištienos suktinukus ir persmeikite mediniu iešmeliu ar krapštuku.

Vištienos suktinukus sudėkite ant kepimo popieriaus ir kepkite iki 225 °C įkaitintoje orkaitėje 10–12 minučių.

Patiekite su makaronais ar ryžiais (arba kaip vieną užkandį).

Patarimas! Taip pat pabandykite su persikų čatniu arba ananasų padažu!

 

AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital