Vištienos sparnelių peteliai "Tulpės" su medumi

AUTORIUS:
Linas
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 32)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 32)
Vištienos sparnelių peteliai "Tulpės" su medumi
Vištienos sparnelių peteliai "Tulpės" su medumi
Vištienos sparnelių peteliai "Tulpės" su medumi
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g vištienos
3 šaukštai medaus
Sojos padažo (pagal skonį)
Maltas imbieras, ciberžolės prieskoniai, pipirai (pagal skonį)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Aš dariau paprastai: sumaišiau medu su sojų padažu, pagal skonį dėjau imbiero, pipirų ir ciberžolės. Viską gerai išmaišiau ir supyliau ant paukštienos, palikau šaldytuve apie 30 min., kad prieskoniai įsigertų. Tada įkaitinau orkaitę iki 180 laipsnių. Vištieną sudėjau į kepimo inda, supyliau marinatą ir kepiau apie 40 min. Patiekalas gavosi ne tik skanus, bet ir gražus, negėda bet kam patiekti. Smagu valgyti už kauliuko paėmus. :) Galima dar įberti uogienės, paprikos - tuomet gausis šiek tiek aštriau. Skanaus visiems.
AUTORIUS: Linas
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital