Vištienos sparneliai užkandžiams Tradiciniai ir marinuoti austrių padaže

AUTORIUS:
Jurgita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Vištienos sparneliai užkandžiams Tradiciniai ir marinuoti austrių padaže
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
1 kilogramas vištienos sparnelių
6 šaukštai sojos padažo
1 šaukštas aštraus pomidorų padažo
1 šaukštas austrių padažo
1 šaukštas rudojo cukraus
2 skiltelės česnako
1 žiupsnelis pipirų
1 žiupsnelis kmynų
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Vištienos sparnelius kruopščiai nuplauti ir nusausinti.
2.
Česnakų skilteles nulupti ir išspausti ant sparnelių, pilti sojų padažo ir išmaišyti.
3.
Sparnelius padalinti į dvi dalis.
4.
Į vieną dalį krėsti austrių padažą, aštųjį padažą, rudąjį cukrų, o į kitą pipirus, kmynus.
5.
Pamarinuoti valandą ar daugiau, pasūdyti druska ir kepti orkaitėje, kol gražiai apskrus.
6.
Prie šio užkandžio tinka pikantiškas dažinys. Skanaus!
AUTORIUS: Jurgita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital