Vištienos šlaunelės marokietiškame padaže

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Vištienos šlaunelės marokietiškame padaže
Autorius apie receptą: Kvapas - toks galingas dalykas, kuris gali nukelti į jaukiausius prisiminimus. Aromatas gniaužia kvapą, virpina širdį, miklina protą ir priverčia akis spindėti. O šis Kvapas - toks galingas dalykas, kuris gali nukelti į jaukiausius prisiminimus. Aromatas gniaužia kvapą, virpina širdį, miklina protą ir priverčia akis spindėti. O šis patiekalas būtent toks! Štai taip susikūriau Maroką, o valgiau su basmati ryžiais bei agurkų, svogūnų salotomis su druska, rūgštele bei mėtomis. (...daugiau) Papipirink
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
8 vienetai vištų blauzdelių
500 mililitrų vištienos sultinio
70 gramų datulių (be kauliukų)
1 vienetas svogūnų
4 skiltelės česnako
2 centimetrai imbiero
2 šaukštai pomidorų pastos
1 šaukštelis maltos ciberžolės
1 šaukštelis saldžiosios paprikos miltelių
1 šaukštelis druskos
0.5 šaukštelio aitriosios paprikos miltelių
0.5 šaukštelio maltos kalendros
0.5 šaukštelio malto kumino
0.5 šaukštelio malto muskato
0.5 šaukštelio malto cinamono
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Į keptuvę pilti aliejų, gerai įkaitinti, sudėti vištienos blauzdeles, apkepti iš abiejų pusių. Iškepusias atidėti.
2.
Svogūną susmulkinti ir suberti į tą pačią keptuvę, apkepti kelias minutes. Tuomet įtarkuoti česnaką ir imbierą, kepti apie 30 sekundžių.
3.
Tuomet į keptuvę berti ciberžolę, saldžiosios paprikos miltelius, čili dribsnius, kalendrą, muskatą, kuminą, cinamoną, druską, dėti pomidorų pastą ir viską gerai išmaišius kepti dar 2 minutes. Tuomet supilti sultinį ir sudėti smulkiai pjaustytas datules.
4.
Į keptuvę su padažu sudėti paruoštą vištieną ir dar patroškinti 20 minučių.
5.
Skanu tiekti su basmati ryžiais, agurkų, svogūnų salotomis su druska, rūgštele ir mėtomis.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital