Vištienos šlaunelės, keptos ant grotelių

AUTORIUS:
Gražina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Vištienos šlaunelės ant grotelių
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 kilogramas vištų šlaunelių
2 šaukštai majonezo
1 pundelis krapų
2 šaukšteliai prieskonių paukštienai
4 vienetai lauro lapų
4 skiltelės česnako
2 žiupsneliai mairūno
pagal skonį pipirų
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Vištienos šlauneles pagardinkite prieskoniais: druska, pipirais, universaliais prieskoniais, mairūnu. Įspauskite česnako, dėkite lauro lapelius.
2.
Suberkite kapotus krapus, dėkite majonezą.
3.
Viską gerai išmaišykite ir palikite valandai pasimarinuoti.
4.
Kepkite ant grotelių, kaip įprastai. Patiekite su bulvių koše, raugintais agurkais.
AUTORIUS: Gražina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital