Vištienos šlaunelės indiškame jogurto bei pistacijų padaže

AUTORIUS:
Čiop Čiop kursai
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 19)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 19)
Vištienos šlaunelės indiškame jogurto bei pistacijų padaže
Vištienos šlaunelės indiškame jogurto bei pistacijų padaže
Vištienos šlaunelės indiškame jogurto bei pistacijų padaže
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
4 Vištos šlaunelės
1 šaukštas tarkuoto česnako
1 šaukštas tarkuoto imbiero
70 ml natūralaus jogurto
0,5 stiklinės gliaudytų pistacijų
1 šlakelis žemės riešutų aliejaus (kepimui)
1 žiupsnelis druskos
1 arbatinis šaukštelis ciberžolės
1 arbatinis šaukštelis maltos saldžiosios paprikos
1 arbatinis šaukštelis „garam masala“ prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Šlauneles įtrinti ciberžole, malta paprika, „garam masala“ bei druska.Keptuvėje įkaitinti aliejų ir ant jo kepti vištieną, kol ant jos susidarys traški, ruda plutelė.Kai vištiena apkepa, sudėti grubiai kapotas pistacijas, imbierą bei česnaką, sumažinti ugnį,supilti jogurtą ir gerai viską išmaišius kepti, kol vištiena pilnai iškeps. Valgyti su Naan duona ar ryžiais. Skanaus! Išmokite Šiaurės Indijos patiekalų gaminimo paslapčių Čiop Čiop Šiaurės Indijos virtuvės kursuose! Daugiau apie Čiop Čiop organizuojamus virtuvės mokymus skaitykite čia. Sekite mūsų naujienas Čiop Čiop Facebook puslapyje.
AUTORIUS: Čiop Čiop kursai
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital