Vištienos šašlykas jogurtiniame marinate

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Vištienos šašlykas jogurtiniame marinate
Autorius apie receptą: Neįsivaizduoju vasaros be šašlykų ar kepsnių kepimo. Savaitgalį mes kepėme šašlykus. Šašlykams naudojau vištienos šlaunelių mėsą. Neįsivaizduoju vasaros be šašlykų ar kepsnių kepimo. Savaitgalį mes kepėme šašlykus. Šašlykams naudojau vištienos šlaunelių mėsą. Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
700 gramų vištienos šlaunelių mėsos
Marinatui:
4 šaukštai jogurto (apytikriai)
pagal skonį prieskonių paukštienai (naudojau Rokiškio mėsinės, su medumi, paprika, česnakais, svogūnais)
pagal skonį česnakiniai pipirai
pagal skonį persilado prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Vištienos šlaunelių mėsą supjaustyti vidutinio dydžio gabaliukais, pagardinti prieskoniais paukštienai, česnakiniais pipirais, persiladu. Supilti jogurtą, gerai išmaišyti ir uždengti maistine plėvele.
2.
Paruoštus šašlykus dėti į šaldytuvą ir palikti marinuotis visai nakčiai.
3.
Verti mėsą ant iešmų ir kepti įkaitintame grilyje iš visų pusių iki kol iškeps.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital