Vištienos salotos su pupelėmis ir sūriu

AUTORIUS:
Laurinta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Vištienos salotos su pupelėmis ir sūriu
Nuotrauka Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai
Autorius apie receptą: Greitos salotos tiek šventiniam stalui, tiek gardiems pietums ar vakarienei. Skubantiems tai puiki idėja. Labai skanios, sočios, šiek tiek pikantiškos. O jei mėgstate aštriau, Greitos salotos tiek šventiniam stalui, tiek gardiems pietums ar vakarienei. Skubantiems tai puiki idėja. Labai skanios, sočios, šiek tiek pikantiškos. O jei mėgstate aštriau, galima įberti aitriosios paprikos miltelių į padažą. (...daugiau) Laurinta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų vištienos filė (naudojau krūtinėlę, bet tinka iš launelių mėsa)
1 skardinė konservuotų pupelių (arba 250 g virtų)
1 skardinė konservuotų kukurūzų (340g)
200 gramų čederio sūrio (arba fermentinio)
1 vienetas raudonosios paprikos
1 vienetas rausvųjų svogūnų (arba paprasto svogūno, nedidelio)
1 šlakelis aliejaus
pagal skonį prieskonių vištienai (naudojau taco prieskonius, bet tinka ir bet kokie mėgiami paukštienos prieskoniai)
Padažui:
3 šaukštai majonezo
3 šaukštai pomidorų padažo
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Vištieną supjaustyti kubeliais, pabarstyti prieskoniais vištienai (jei prieskoniai be druskos, papildomai pabarstyti druska). Jei turite laiko, galima palikti bent pusvalandį pasimarinuoti, bet jei skubate, galima ruošti ir iškart.
2.
Į keptuvę pilti aliejų, įkaitinti. Sudėti vištienos gabalėlius, apkepti iš visų pusių iki kol iškeps ir gražiai apkeps.
3.
Nuo konservuotų pupelių ir kukurūzų nupilti skystį. Sudėti į dubenį.
4.
Svogūną susmulkinti, papriką supjaustyti mažais gabalėliais, sudėti į dubenį su pupelėmis ir kukurūzais, sudėti vištienos gabalėlius.
5.
Padažui į dubenėlį dėti majonezą, pomidorų padažą, įberti druskos, pipirų ir išmaišyti. Sudėti į dubenį su ingredientais ir gerai permaišyti.
AUTORIUS: Laurinta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
salotos, mišrainės
sriubos
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital