Vištienos salotos su bolivinėmis balandomis, avinžirniais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Vištienos salotos su bolivinėmis balandomis, avinžirniais
Vištienos salotos su bolivinėmis balandomis, avinžirniais
Vištienos salotos su bolivinėmis balandomis, avinžirniais
Autorius apie receptą: Sočios, maistingos salotos su vištiena, bolivinėmis balandomis, avinžirniais, granatų sėklomis, avokadu. Tai puiki pietų dėžutė į darbą. Mėgstu tokias salotas. Jų Sočios, maistingos salotos su vištiena, bolivinėmis balandomis, avinžirniais, granatų sėklomis, avokadu. Tai puiki pietų dėžutė į darbą. Mėgstu tokias salotas. Jų pavalgiusi jaučiuosi energinga ir kupina jėgų. Recepto šaltinis Neringos Kalasauskaitės-Levandovska knyga „Superfood. Supermaistas“. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
250 gramų vištienos filė
100 gramų bolivinių balandų
1/5 stiklinės konservuotų avinžirnių
1 vienetas avokadų
0.5 vieneto granatų (sėklų)
1 sauja salotų mišinio
0.5 vieneto citrinų (sulčių)
3 šaukštai alyvuogių aliejaus
1 šaukštas lukštentų saulėgrąžų
1 šaukštas džiovinto raudonėlio
0.5 šaukštelio saldžiosios paprikos miltelių
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
1 šlakelis aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Vištienos filė pabarstome druska, pipirais, paprikos milteliais ir raudonėliu.
2.
Bolivines balandas išverdame pasūdytame vandenyje.
3.
Keptuvėje įkaitiname aliejų ir pakepiname vištieną iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus ir iškeps.
4.
Sausoje keptuvėje paskrudiname saulėgrąžas.
5.
Avokadą perpjauname pusiau, išimame kaulą ir šaukšto pagalba išskobiame minkštimą. Jį supjaustome nedideliais gabalėliais. Vištienos filė supjaustome riekelėmis.
6.
Į dubenį beriame virtas balandas, avinžirnius, avokadą, granatų sėklas, saulėgrąžas, plėšome salotų lapus. Ant viršaus sudedame pjaustytus vištienos gabalėlius. Pabarstome druska. Apšlakstome citrinos sultimis ir alyvuogių aliejumi.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital