Vištienos salotos su bolivine balanda ir avinžirniais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Vištienos salotos su bolivine balanda ir avinžirniais
Autorius apie receptą: Tobuli vėlyvi pietūs ir puikiausia pietų dėžutė į darbą. Aš labai mėgstu į darbą neštis rimtą ir normalų maistą. Man ir darbe norisi sriubos, karšto maisto. Net ir kasdien Tobuli vėlyvi pietūs ir puikiausia pietų dėžutė į darbą. Aš labai mėgstu į darbą neštis rimtą ir normalų maistą. Man ir darbe norisi sriubos, karšto maisto. Net ir kasdien valgydama tokius pietus, būčiau laiminga. Vištiena, bolivinė balanda ir avinžirniai – super maistas („superfood“), suteikiantis jėgų visai dienai. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų vištienos krūtinėlės
1 šaukštelis prieskonių vištienai
1 šaukštelis česnako granulės
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
1 šaukštelis rūkytos paprikos miltelių
Apvoliojimui:
2 vienetai kiaušinių
4 šaukštai panko džiūvėsėlių
2 šaukštai kvietinių miltų
Salotoms:
400 gramų konservuotų avinžirnių (apytikriai, 1 skardinės)
1 vienetas avokadų
2 vienetai agurkų
100 gramų salotų mišinio
100 gramų slyviniai pomidorai
1 vienetas šalotinių svogūnų
3 šaukštai bolivinių balandų
Kepimui:
1 šlakelis aliejaus
Užpilui:
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
1 šaukštas medaus
1 šlakelis citrinų sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Bolivines balandas išverdame.
2.
Apvoliojimui kiaušinius išplakame.
3.
Vištienos krūtinėlę supjaustome, kaip Jums patogu kepti. Aš supjausčiau pailgais gabalėliais. Pabarstome prieskoniais: druska, rūkyta paprika, pipirais, vištienos prieskoniais, česnako granulėmis.
4.
Kepsnelius apvoliojame miltuose, tada kiaušinio plakinyje ir galiausiai Panko džiūvėsėliuose.
5.
Kepame gerai įkaitintoje keptuvėje su šlakeliu aliejaus iš abiejų pusių, kol apskrus ir iškeps.
6.
Užpilui sumaišyti medų, aliejų, citrinos sultis.
7.
Agurką supjaustome griežinėliais, pomidorus perpjauname pusiau. Avokadą perpjauname per pusę, išimame kaulą, išskobiame minkštimą ir supjaustome riekelėmis. Daržoves maišome su avinžirniais, bolivine balanda, salotomis. Šalia dedame vištienos kepsnelius. Apšlakstome viską užpilu. Pabarstome druska.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital