Vištienos pyragas

AUTORIUS:
Ina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Vištienos pyragas
Vištienos pyragas
Vištienos pyragas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 pakelis tešlos (sluoksniuota bemielė)
200 gramų poro
2 vienetai morkų
300 gramų vištienos (file)
1 vienetas kiaušinių
1 šaukštas saulėgrąžų
1 šaukštelis sezamo
2 šaukštai aliejaus
1 žiupsnelis druskos
šiek tiek prieskonių (SAUDA mėgstami)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Porus ir morkas supjaustyti kubeliais bei pakepint aliejuje pagardinus druska ir pipirais.
2.
Atskirai pakepinti kubeliais pjaustytą vištienos filė, bet jos neperkepinti viską sumaišyti su "Sauda" prieskoniais.
3.
Į skardą dėti bemielės tešlos prieš tai šiek tiek pakočioti bei ,dedant, padaryti kraštus su tešla, kad įdaras neišbėgtų. Tada dėtiį įdarą ir uždėti kitu tešlos lakštu. Galima papuošimui padaryti juosteles ir jas sudėti ant viršaus kaip nuotraukoje.
4.
Pyragą aptepti kiaušinio plakiniu, pabarstyti saulėgrąžomis ir sezamo sėklomis.
5.
Kepti 180 °C emperatūroje apie 30 minučių.

Skanaus!
AUTORIUS: Ina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital