Vištienos paštetas su raudonuoju vynu

AUTORIUS:
Kamilė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Vištienos paštetas su raudonuoju vynu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:

Ingredientai:


600 g vištienos

20 g sviesto

1 didelis svogūnas

2 v. š. raudonojo vyno

2 v. š. smulkintos džiovintos raudonos paprikos

kalendra

druska

malti juodieji pipirai

 

PARUOŠIMO BŪDAS:

Vištieną išvirti ir sumalti mėsmale.


Sviestą ištirpinti keptuvėje ir apkepinti jame svogūnus.


Į tą pačią keptuvę sudėti prieskonius, papriką, supilti vyną ir patroškinti keletą minučių.


Viską sudėti į vištieną viską gerai sumaišyti ir pertrinti.


Gautą masę sudėti į norimos formos indą ir padėti 1 valandai į šaldytuvą.


Suvartoti per maždaug 4 dienas.


Skanaus.

AUTORIUS: Kamilė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital