Vištienos paelija

AUTORIUS:
Knorr
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 38)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 38)
Vištienos paelija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 vnt. KNORR BULJONETĖ vištienos sultinys
4 vištienos blauzdelės
80 g arba sauja žalių šparaginių pupelių (gali būti šaldytos)
1 vnt. konservuotų pomidorų, skardinėje
200 g ilgagrūdžių arba paelijai skirtų ryžių
2 svogūnai
1 žalioji citrina
2 skiltelės česnako
5 g šafrano
1 raudona saldžioji paprika
1 geltona saldžioji paprika
4 šaukštai alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuplaukite mėsą, nusausinkite ir marinuokite taip, kaip jums labiausiai patinka. Susmulkinkite svogūnus ir česnaką. Paprikas supjaustykite juostelėmis. Pomidorus lengvai praskirkite, nukoškite. Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų, apkepkite blauzdeles. Išimkite mėsą, į keptuvę sumeskite svogūnus ir česnakus, pakepinkite likusiame aliejuje. Po 2 minučių išimkite. Supilkite į keptuvę ryžius, pakepinkite kelias minutes. Supilkite vandenį – jis turi apsemti ryžius per 1.5 cm. Suberkite Knorr vištienos sultinį ir šafraną. Viską kruopščiai išmaišykite. Sudėkite mėsą ir daržoves. Uždenkite keptuvę, įkiškite į įkaitintą iki 180 laipsnių orkaitę. Kepkite 20 minučių. Paruoštą patiekalą apšlakstykite žaliųjų citrinų sultimis, papuoškite žaliųjų citrinų griežinėliais.
AUTORIUS: Knorr
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital