Vištienos, mango ir bolivinės balandos salotos

AUTORIUS:
Alma
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 14
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Vištienos, mango ir bolivinės balandos salotos
Vištienos, mango ir bolivinės balandos salotos
Vištienos, mango ir bolivinės balandos salotos
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 14
250 gramų sėklų mišinio (Bolivinės balandos )
150 gramų vištienos filė
150 gramų mango vaisiaus (pjaustytas)
1 vienetas avokadų
2 šaukštai petražolių (kapotos)
2 šaukštai svogūnų laiškų (pjaustyti)
1 saujelė pipirnės
Užpilui:
25 mililitrai alyvuogių aliejaus
1 vienetas žaliųjų citrinų
1.5 šaukšto skysto medaus
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Bolivinę balandą gerai nuplauti sietelyje, suberti į verdantį vandenį, uždengti puodą ir troškinti ant silpnos ugnies apie 15 minučių.
Dar 10 minučių leisti išbrinkti.
2.
Vištienos filė supjaustyti gabaliukais ir išvirti.
3.
Mango vaisiaus dalį supjaustyti kubeliais.
4.
Avokadą nulupti, pusę jo supjaustyti riekutėmis.
5.
Svogūnų laiškus supjaustyti.
6.
Citriną išspausti. Reikia apie 40 ml sulčių.
7.
Medų ištirpinti, jeigu jis nėra skystas.
8.
Virtas bolivinių balandų sėklas, vištieną, mangus, avokadą, petražoles, svogūnų laiškus sumaišyti viename dubenyje.
9.
Nedideliame inde sumaišyti alyvuogių aliejų, žaliųjų citrinų sultis ir ištirpintą medų. Supilti į salotas.
Pagardinti druska ir pipirais pagal skonį.
Prieš patiekiant, atvėsinti.
AUTORIUS: Alma
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital