Vištienos kumpeliai su Viduržemio jūros prieskoniais

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Vištienos kumpeliai su Viduržemio jūros prieskoniais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai vištų kumpeliai
2 šaukštai prieskonių mišinio (naudojome "Santa Maria" Viduržemio jūros prieskonių mišinį)
2 griežinėliai citrinų
2 vienetai pomidorų
1 vienetas paprikos (raudonos)
150 gramų fetos sūrio
1 vienetas rausvųjų svogūnų
1 saujelė saulėje džiovintų pomidorų
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
pagal skonį petražolių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Pabarstykite vištienos kumpelius Viduržemio jūros prieskonių mišiniu ir palikite marinuotis apie 30 minučių.
2.
Daržovės supjaustykite smulkiais gabalėliais.
3.
Supjaustykite citriną griežinėliais.
4.
Įpilkite aliejų į keptuvę ir apkepkite vištienos kumpelius iš abiejų pusių.
5.
Į keptuvę įdėkite pjaustytus svogūnus, citrinos griežinėlius ir saulėje džiovintus pomidorus.
6.
Taip pat pridėkite pjaustytų paprikų ir pomidorų. Troškinkite viską ant mažos ugnies maždaug 35 minutes.
7.
Pabaigę užberkite fetos sūrio ir petražolių.
8.
Patiekite su mėgstamu garnyru.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital