Vištienos kukuliai su aitriųjų paprikų mirkomuoju padažu

AUTORIUS:
Santa Maria
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Vištienos kukuliai su aitriųjų paprikų mirkomuoju padažu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
300 g vištienos, maltos
5 žieminių svogūnų, supjaustytų
1 skiltelės česnako, smulkiai sukapoto
1 a. š. SANTA MARIA RED HOT aitriųjų paprikų dribsnių
1 kiaušinio
2 v. š. SANTA MARIA sezamų sėklų
100 g džiūvėsėlių
1 a. š. SANTA MARIA akmens druskos, malūnėlyje
200 g rapsų aliejaus, kepimui
Mirkomajam padažui:
200 g razinų
200 ml vandens
2 v. š. cukraus
2 V. Š. vyno acto
2 a. š. SANTA MARIA aitriųjų paprikų
2 a. š. SANTA MARIA maltų paprikų
1 valgomojo svogūnėlio, smulkiai supjaustyto
Druskos
 
PARUOŠIMO BŪDAS:


Sumaišykite maltą vištieną su svogūnais, česnakais, aitriąja paprika bei druska ir suformuokite kukuliukus.

Sumaišykite sezamo sėklas ir džiūvėsėlius. Pavoliokite kukuliukus kiaušinio plakinyje ir sezamo sėklų bei džiūvėsėlių mišinyje.

Įkaitinkite aliejų ir apie 2–3 minutes kepkite kukuliukus, kol  jie gražiai paruduos. Tada sudėkite kukuliukus ant popierinio rankšluosčio, kad nubėgtų aliejaus perteklius.

Mirkomasis padažas:

įkaitinkite vandenį su razinomis iki užvirimo.

Sumažinkite ugnį ir kaitinkite apie 2–3 minutes, kol razinos suminkštės.

Sudėkite kitus produktus, išskyrus valgomąjį svogūnėlį, ir juos gerai sumaišykite. Puodą nukaiskite ir įdėkite svogūnų.

Pagardinkite druska ir išmaišykite, kad konsistencija būtų vientisa. Šiek tiek palaukite.

   

AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital