Vištienos kukulaičiai su daržovėmis grietinėlės padaže

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Vištienos kukulaičiai su daržovėmis grietinėlės padaže
Autorius apie receptą: Labai paprasta paruošti ir labai skanu. Garnyrui galima rinktis ryžius ar kitą mėgstamą. Labai paprasta paruošti ir labai skanu. Garnyrui galima rinktis ryžius ar kitą mėgstamą. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai vištienos krūtinėlės
350 gramų šaldytų daržovių mišinys (žirnelių, morkų, kalafioro, kukurūzų, atšildytų)
1 vienetas vištų šlaunelių
1 vienetas kiaušinių
0.5 vieneto svogūnų (nedidelio)
2 šaukštai avižinių dribsnių (smulkių, apytikriai)
1 pundelis krapų
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį maltos ciberžolės
pagal skonį džiovinto raudonėlio
pagal poreikį vandens
Padažui:
250 mililitrų grietinėlės, liesos (naudojau 15 %)
200 mililitrų vištienos sultinio (arba pieno, apytikriai)
30 gramų sviesto
30 gramų kvietinių miltų
1 pundelis krapų
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį maltos ciberžolės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Atskirti šlaunelės mėsą nuo kaulo, krapus susmulkinti.
2.
Krūtinėles ir šlaunėlės mėsą sumalti, sudėti į dubenį, įmušti kiaušinį, pabarstyti druska, popirais, ciberžole, raudonėliu, suberti avižinius dribsnius, krapus, įtarkuoti svogūną ir gerai išmaišyti. Palikti pastovėti bent pusvalandžiui, kad dribsniai kiek išbrinktų.
3.
Tuomet imti gabaliuką paruoštos masės ir formuoti nedidelius kukuliukus.
4.
Į puodą pilti vandens, įberti druskos, užvirti ir sudėti kukuliukus, virti apie 7 - 9 minutes.
5.
Padažui į keptuvę dėti sviesto, įberti miltų ir gerai išmaišyti, tuomet supilti grietinėlę, sultinį, įberti druskos, pipirų, ciberžolės, vis maišant kaitinti iki kol užvirs, tuomet sudėti išvirtus kukuliukus, daržoves ir kelias minutes troškinti.
6.
Krapus susmulkinti ir suberti į keptuvę su padažu ir kukuliukais, permaišyti.
7.
Tiekti su ryžiais ar kitu mėgstamu garnyru.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital