Vištienos krūtinėlės vėrinukai su medumi

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Vištienos krūtinėlės vėrinukai su medumi
Vištienos krūtinėlės vėrinukai su medumi
Vištienos krūtinėlės vėrinukai su medumi
Vištienos krūtinėlės vėrinukai su medumi
Vištienos krūtinėlės vėrinukai su medumi
Autorius apie receptą: Vištiena – dabar pas mus yra dažnai ruošiama pietums. Valgome ir džiaugėmės ekologiška vištiena, užauginta mano mamos. Pietums kepiau vištienos krūtinėlės vėrinukus Vištiena – dabar pas mus yra dažnai ruošiama pietums. Valgome ir džiaugėmės ekologiška vištiena, užauginta mano mamos. Pietums kepiau vištienos krūtinėlės vėrinukus sunertus ant konditerinių iešmelių. Taip keptą vištienos krūtinėlę labai mėgsta mano mergaitės. Joms labai smagu valgyti nuo iešmelių. Krūtinėlę marinavau su medumi ir apelsinų sultimis.
(...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas vištienos krūtinėlės
2 vienetai apelsinų
4 šaukštai kukurūzų krakmolo
1 šaukštas medaus
2 šaukšteliai prieskonių vištienai (su medumi)
2 skiltelės česnako
1 žiupsnelis pipirų
pagal poreikį druskos
pagal poreikį aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Krūtinėlę supjaustome plonomis juostelėmis, kad būtų patogu nerti ant iešmelio ir greitai iškeptų.
2.
Vištieną pabarstome druska, pipirais, vištienos prieskoniais, smulkintu česnaku, pilame medų ir įspaudžiame apelsinų sultis. Gerai išmaišome. Paliekame marinuotis bent 0,5 val.
3.
Krūtinėlę apvoliojame kukurūzų krakmole. Po vieną juostelę suneriame ant iešmelių.
4.
Kepame gerai įkaitintame aliejuje. Iškepusią vištieną sudedame ant popierinio rankšluosčio, kad aliejaus perteklius susigertų. Prieš valgant iš vėrinukų medinius iešmelius ištraukiau (mergaitės valgė nuo jų, joms taip smagiau), bet iškeptos vištienos forma ir liko gražiai „susibangavusi“. Valgėme su ryžiais. Skanaus pietaujantiems....
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital