Vištienos krūtinėlės ir daržovių sriuba

AUTORIUS:
Monika
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 40)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 40)
 Vištienos krūtinėlės ir daržovių sriuba
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 l vištienos sultinio,
1 vištienos krūtinėlės,
0,5 svogūno galvutės,
2 morkų,
1 saliero stiebų,
50 g šparaginių pupelių,
1 arbat. šaukštelių ciberžolės,
0,5 raudonojo čili pipiro ankšties,
druskos,
maltų juodųjų pipirų,
1 valg. šaukšto sviesto,
0,5 arbat. šaukštelio kari miltelių,
1 valg. šaukštų kapotų petražolių.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Morkas, čili pipirą ir salierus (truputėlį žalumos atidėkite) supjaustykite griežinėliais. Nupjaustykite šparaginių pupelių ankščių galiukus. Svogūną ir likusias morkas smulkiai supjaustykite ir pakepinkite įkaitintame svieste. Suberkite ciberžolę, truputėlį pakepinkite, užpilkite sultiniu, sudėkite vištienos krūtinėles ir virkite ant silpnos ugnies apie 15 minučių. Iš sriubos išimkite krūtinėles, išilgai supjaustykite griežinėliais ir sudėkite atgal į sriubą kartu su čili pipiru. Sultinį pamaišykite, morkas ir svogūną sutrinkite iki tyrelės konsistencijos. Sudėkite kitas daržoves ir virkite dar 15 minučių. Sriubą pasūdykite, pagardinkite juodaisiais pipirais ir kari milteliais. Papuoškite smulkintais petražolių lapeliais ir patiekite. Skanaus!!!
AUTORIUS: Monika
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital