Vištienos krūtinėlė su špinatais ir feta sūriu

AUTORIUS:
Janina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 40)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 40)
Vištienos krūtinėlė su špinatais ir feta sūriu
Vištienos krūtinėlė su špinatais ir feta sūriu
Vištienos krūtinėlė su špinatais ir feta sūriu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g špinatų
75 g feta sūrio
4 vištienos krūtinėlės [filė)
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
80 ml ​​grietinės
2 šaukštai kapotų petražolių
Padažui:
60 g sviesto
2 šaukštai miltų
250 ml vištienos sultinio
250 ml balto sauso vyno
PARUOŠIMO BŪDAS:
Špinatus susmulkiname ir keptuvėje pakepiname apie 5 minutes, kol suminkštėja.
Kai atvėsta, suberiame susmulkintą feta sūrį.
Vištienos krūtinėlės filė įpjauname beveik per visą ilgį ir pridedame feta sūrio ir špinatų įdaro.
Kad įdaras neiškristų, įpjovimus perveriame mediniais pagaliukais (dantų krapštukais).
Keptuvėje pakepiname sviestą ir miltus, kol tampa viena mase.
Užviriname sultinį ir vyną (kartu). Į padažą supilame sviesto ir miltų mišinį. Verdame, kol padažas sutirštės.
Pakepiname vištienos krūtinėles. Tuomet supilame ant krūtinėlių padažą ir uždengę dangčiu troškiname apie 25 minutes.
Po to įmaišyti grietinę ir kapotas petražoes. Troškinti dar apie 15 minučių.
AUTORIUS: Janina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Ligita
2015-02-09 20:25
Padazas kaip smurgliai. Gaila, kad dariau ir sugadinau produktus:) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital