Vištienos krūtinėlė orkaitėje su spanguolių padažu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Vištienos krūtinėlė orkaitėje
Vištienos krūtinėlė orkaitėje
Vištienos krūtinėlė orkaitėje
Autorius apie receptą: Kartais norisi vakarienei pasigaminti kažko paprasto, bet šiek tiek ypatingiau. Atvėsus orams, norisi kažko pikantiškesnio. Galvojau ką čia tokio pagaminti, kad nereikėtų Kartais norisi vakarienei pasigaminti kažko paprasto, bet šiek tiek ypatingiau. Atvėsus orams, norisi kažko pikantiškesnio. Galvojau ką čia tokio pagaminti, kad nereikėtų ilgai kuistis virtuvėje, bet ir gomurys būrų maloniai nustebintas. Iš turgaus buvau parsinešusi spanguolių, nes dabar pats tas pikas jų pas mus. Norėjau kažko su jomis ir prieš akis iškilo šis receptas, kurį kažkada užsirašiau į savo užrašų knygelę. Taigi, pristatau receptą visiems tinginiams, mėgstantiems skaniai ir įdomiai pavalgyti. Šis padažas man labai patiko ir tikrai puikiai tinka prie vištienos. Kitą kartą daryčiau šiek tiek skystesnį, bet kam patinka tirštesni padažai, tiks puikiai šis variantas. (...daugiau) Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai vištienos filė (krūtinėlės, nedidelių)
1 vienetas citrinų
1 žiupsnelis rūkytos paprikos miltelių
2 skiltelės česnako
1 žiupsnelis druskos
Padažui:
200 gramų spanguolių
4 skiltelės česnako
3 šaukštai medaus
1 šaukštas krienų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Vištienos krūtinėlę apšlakstyti citrinos sultimis, įtrinti rūkyta paprika, išspaustomis 2 česnako skiltelėmis bei druska. Palikti pasimarinuoti 10 - 15 minučių.
2.
Dėti filė į kepimo indą ir kepti 200 C laipsnių orkaitėje apie 20 minučių.
3.
Padažui trintuvu sutrinti nuplautas spanguoles, sudėti smulkiai kapotus česnakus, medų ir krienus. Viską gerai sutrinti.
4.
Patiekiant padažą užpilti ant vištienos ir valgyti su norimu garnyru.
Patarimai:
Šį padažą galite naudoti nuo peršalimo ligų ir imuniteto stiprinimui.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital