Vištienos krūtinėlė kepta vokelyje su žiediniu kopūstu ir cukinija

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Vištienos krūtinėlė kepta vokelyje su žiediniu kopūstu ir cukinija
Vištienos krūtinėlė kepta vokelyje su žiediniu kopūstu ir cukinija
Vištienos krūtinėlė kepta vokelyje su žiediniu kopūstu ir cukinija
Autorius apie receptą: Puikūs pietūs su daug daržovių, nes dabar jos pačios skaniausios, tiesiai iš savo daržo. Puikūs pietūs su daug daržovių, nes dabar jos pačios skaniausios, tiesiai iš savo daržo. Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas vištienos krūtinėlės
1 vienetas žiedinių kopūstų
1 vienetas cukinijų (mažos, žalios)
2 vienetai morkų
1 vienetas svogūnų
3 skiltelės česnako
50 gramų sviesto
50 mililitrų grietinėlės (nebūtina)
1 pundelis krapų (smulkintų)
2 žiupsneliai maltų juodųjų pipirų
2 šaukšteliai džiovintų žolelių mišinio
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Vištienos krūtinėles padaliname į 4 dalis. Pabarstome druska, pipirais, žolelėmis.
2.
Svogūną ir česnaką nulupame ir supjaustome smulkiais gabaliukais, cukiniją griežinėliais, o žiedinį kopūstą išskirstome žiedais.
3.
Daržoves sumaišome dubenyje, pagardiname druska, pipirais.
4.
Iš kepimo popieriaus formuojame vokelius. Dedame krūtinėlę, ant jos krauname daržoves, dedame po gabalėlį sviesto. Vokelius susukame.
5.
Kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 35 min.
6.
Iškepusius kepsnelius pabarstome smulkintais krapais. Apšlakstome grietinėle.
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital