Vištienos krūtinėlė įdaryta saulėje džiovintais pomidorais ir sūriu
AUTORIUS:
Jurgita
ĮVERTINKITE:
Šį receptą jau įvertinote
(BALSAVO: 1)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
Šį receptą jau įvertinote
(BALSAVO: 1)
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai
vištienos krūtinėlės
100 gramų
varškės sūrio
4 vienetai
saulėje džiovintų pomidorų
šiek tiek
prieskonių paukštienai
šiek tiek
druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Vištienos krūtinėlę įpjauti (padaryti kišenėlę). Ištrinti šoniukus ir vidų prieskoniais (pipirais, malta paprika, persilado prieskoniais, druska ar kt. kokius mėgstate), ir palikti pastovėti bent pusvalandžiui, kad prieskoniai įsigertų.
2.
Saulėje džiovintus pomidorus bei varškės sūrį sudėti į trintuvą ir sutrinti iki vientisos masės.
3.
Šiuo įdaru užpildyti vištienos kišenėles, užsukti ir sutvirtinti mediniu smeigtuku, kad įdaras neišbėgtų.
4.
Suktinukus apkepti įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, kol apskrus ir susidarys plutelė, o tada dėti į kepimo indą ir šauti į orkaitę (įkaitintą iki 200 laipsnių) ir kepti dar 10 - 15 minučių, kad galutinai iškeptų.