Vištienos krūtinėlė česnakinėje karamelėje

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 46)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 46)
Vištienos krūtinėlė česnakinėje karamelėje
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:

Ingredientai:


2  vištienos filė
4 česnako skiltelės
1 v.š. sviesto
2 a.š. rudojo cukraus
50 ml vandens
druska, pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:

Vištienos filę perpjauti išilgai, pabarstyti prieskoniais. Česnako skilteles smulkiai supjaustyti ir porą minučių pakepinti ant sviesto ant silpnos ugnies, kad česnakas suminkštėtų, bet nedegtų), įberti  rudojo cukraus ir maišyti, kol cukrus ištirps (galima įlašinti truputį vandens, jei rudojo cukraus kristalai labai dideli ir sunkiai tirpsta). Padidinti ugnį ir dėti filę į keptuvę. Kepti 3-5 minutes,vartant, kol įgaus gražų rudą atspalvį. Įpilti apie 50 ml vandens ir troškinti ant vidutinės ugnies be dangčio apie 5 minutes, kol išgaruos vanduo ir susidarys karamelė. Skanaus!
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital