Vištienos kotletai su pievagrybiais ir maskarponės sūriu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Vištienos kotletai su pievagrybiais ir maskarponės sūriu
Vištienos kotletai su pievagrybiais ir maskarponės sūriu
Vištienos kotletai su pievagrybiais ir maskarponės sūriu
Autorius apie receptą: Aš labai nemėgstu mėtyti maisto ir stengiuosi viską sunaudoti iki paskutinio gramo, kiekvieną indelį ištuštinti iki paskutinio šaukštelio. Paskutinių metų man nedavė Aš labai nemėgstu mėtyti maisto ir stengiuosi viską sunaudoti iki paskutinio gramo, kiekvieną indelį ištuštinti iki paskutinio šaukštelio. Paskutinių metų man nedavė ramybės pradarytas maskarponės sūrio indelis šaldytuve. Desertų ruošti visai nesinorėjo, bet sūrio išmesti nesinorėjo dar labiau. Tada atsiminiau, kad Odeta ruošė kotletus su maskarponės sūriu. O kodėl nepabandžius ir man? Aš gaminau su vištiena (Odeta gamino su kiauliena), o jūs gaminkite, kaip Jums atrodo skaniau ir su ta rūšimi mėsos, kokią turite šaldytuve (taip kaip atsitiko ir man) . Aš kiekį produktų padvigubinau, nes prie pietų stalo susėda daug alkanų. Na, o dabar apie pačius kotletukus. Gardūs, purūs, minkšti, skaniai jaučiasi pievagrybiai. Kartosiu dar ne kartą. Recepto šaltinis: “Samčio užrašai“ (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 kilogramas vištienos (smulkintos)
200 gramų pievagrybių
4 šaukštai maskarponės sūrio
2 vienetai kiaušinių
1 vienetas svogūnų
1 šaukštelis džiovintų čiobrelių
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
pagal poreikį aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Svogūną nulupame ir supjaustome smulkiais kubeliais. Pievagrybius supjaustome riekelėmis.
2.
Keptuvėje įkaitiname aliejų. Pakepiname svogūną, jam suminkštėjus, suberiame pievagrybius ir kepiname, kol šie suminkštės. Paliekame atvėsti.
3.
Smulkintą vištieną pabarstome druska, pipirais, čiobreliais. Įmušame kiaušinius, sudedame maskarponės sūrį. Masę gerai išmaišome. Sudedame atvėsusį keptuvės turinį, išmaišome.
4.
Formuojame kotletukus ir kepame aliejuje, kol gražiai apskrus ir iškeps.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital