Vištienos ketvirčiai su ryžiais orkaitėje

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 19)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 19)
Vištienos ketvirčiai su ryžiais orkaitėje
Vištienos ketvirčiai su ryžiais orkaitėje
Vištienos ketvirčiai su ryžiais orkaitėje
Vištienos ketvirčiai su ryžiais orkaitėje
Autorius apie receptą: Vištienos ketvirčiai su ryžiais, o gaminama vienoje skardoje, argi ne liuks? Žinoma, kad liuks, nes produktus sudedi į kepimo skardą, pašauni kepti, kepa, o tu geri kavytę, Vištienos ketvirčiai su ryžiais, o gaminama vienoje skardoje, argi ne liuks? Žinoma, kad liuks, nes produktus sudedi į kepimo skardą, pašauni kepti, kepa, o tu geri kavytę, skaitai ir darai ką nori. Tai va, dalinuosi su jumis puikiu receptuku, kad virtuvėje neužsibūtumėte per ilgai, bet tuo pačiu šeima būtų soti ir laiminga. (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai vištienos ketvirčių
300 gramų ryžių (apytikriai, naudojau plikytus)
4 vienetai morkų (apytikriai)
1 pundelis smidrų (nebūtina)
1 vienetas svogūnų (apytikriai)
pagal skonį česnako
pagal skonį druskos
Marinatui:
2 šaukštai aliejaus
1 šaukštas sojos padažo (apytikriai)
pagal skonį prieskonių vištienai
pagal skonį pipirų
pagal skonį druskos
pagal skonį česnako miltelių
pagal skonį prieskoninių žolelių
pagal skonį rūkytos paprikos miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Vištieną nuplauti, nusausinti ir pabarstyti druska. Česnaką susmulkinti.
2.
Į dubenį suberti prieskonius vištienai, pipirus, druską, česnako miltelius, paprikos miltelius, smulkintą česnaką, supilti sojos padažą, aliejų ir išmaišyti. Mišiniu įtrinti vištieną ir palikti kelioms valandoms marinuotis.
3.
Ryžius nuplauti po tekančiu vandeniu, morkas sutarkuoti burokine tarka, svogūną supjaustyti.
4.
Į kepimo formą suberti svogūnus, tarkuotas morkas ir paskirstyti per visą formos dydį. Ant viršaus suberti ryžius, sudėti vištieną, neluptas česnako skilteles, smidrus, pabarstyti druska, užpilti vandens tiek, kad apsemtų ryžius. Uždengti folija.
5.
Kepti įkaitintoje iki 200 C laipsnių temperatūros orkaitėje 1 valandą. Praėjusi 45 - 50 minučių nuo kepimo, nuimti foliją ir dar pakepti, kad vištiena apskrustų.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Arunas
2022-09-07 07:22
Nesigauna ryziai kieti? Nereikia ju isvirti pries dedant i orkaite? ATSAKYTI
Indrė
2022-09-07 09:26
Kaip recepte rašoma, įpilamas vanduo, kad apsemtų ryžius, tad puikiai išverda. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital