Greiti vištienos kepsniai su kietojo sūrio plutele

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
Greiti vištienos kepsniai su sūriu
Greiti vištienos kepsniai su sūriu
Greiti vištienos kepsniai su sūriu
Autorius apie receptą: Greitai ir be galo skaniai vakarienei vištienos kepsneliai su parmezano plutele yra idealus pasirinkimas. O prie taip paruoštos vištienos tinka koks tik norite garnyras – salotos, Greitai ir be galo skaniai vakarienei vištienos kepsneliai su parmezano plutele yra idealus pasirinkimas. O prie taip paruoštos vištienos tinka koks tik norite garnyras – salotos, troškintos daržovės, ryžiai, bulvės ir t.t. Kitaip tariant, ką turime šaldytuve po ranka, tas labai gerai pasitarnauja kaip garnyras. (...daugiau) Liucija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
4 vienetai vištienos krūtinėlės
2 vienetai kiaušinių
1 šaukštas vandens
Apvoliojimui:
1 stiklinė miltų (240 ml)
1 šaukštelis druskos
1 šaukštelis juodųjų pipirų
Trupiniams:
1 stiklinė maltų džiūvėsėlių (240 ml)
0.5 stiklinės kietojo sūrio (naudojau Parmezano, smulkiai tarkuoto)
1 šaukštelis džiovintų petražolių
1 šaukštelis česnako miltelių
1/3 šaukštelio druskos
1/4 šaukštelio juodųjų pipirų
Kepimui:
4 šaukštai sviesto
4 šaukštai alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Gilioje lėkštėje kiaušinius išplakame su vandeniu.
2.
Kitoje gilioje lėkštėje sumaišome miltus su druska ir juodaisiais pipirais.
3.
Dar kitoje gilioje lėkštėje sumaišome maltus džiūvėsėlius, smulkiai tarkuotą sūrį, petražoles, česnako miltelius, druską ir pipirus.
4.
Vištos krūtinėles perpjauname išilgai perpus. Kiekvieną pjausnį dedame ant maistinės plėvelės, uždengiame dviguba maistine plėvele ir gerai išmušame mėsos muštuku iš abiejų pusių (tik nesuplėšomė). Taip paruošiame kiekvieną vištienos pjausnį.
5.
Didesnėje keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitiname 1 valg. š. sviesto ir 1 valg. š. alyvuogių aliejaus.
6.
Kiekvieną pjausnį dedame į miltus, nupurtome nereikalingą miltų perteklių. Po to merkiame į kiaušinio plakinį ir dedame į džiūvėsėlius.
7.
Keptuvėje kepame po 2 pjausnius, kiekvieną pusę ~4-5 min, kol gražiai apskrunda. Kepimo trukmė priklauso nuo pjausnio storio. Likusiems 6 pjausniams sunaudojame likusį sviestą ir aliejų. Patiekiame su mėgstamomis salotomis ir kitu garnyru. Skanumėlis!!!
Skaityti komentarus
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai (1)
Rugile
2019-07-30 16:30
Labai skanu!!:) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital