Vištienos kepsneliai su traškia kukurūzų dribsnių plutele

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Vištienos kepsneliai su traškia kukurūzų dribsnių plutele
Vištienos kepsneliai su traškia kukurūzų dribsnių plutele
Vištienos kepsneliai su traškia kukurūzų dribsnių plutele
Autorius apie receptą: Noriu pasidalinti gardžia idėja, kuri puikiai tiks tiek pietums, tiek vakarienei. Dažniausiai vištienos kepsnius (vadinamuosius karbonadus ) gaminu su džiūvesėliais. Noriu pasidalinti gardžia idėja, kuri puikiai tiks tiek pietums, tiek vakarienei. Dažniausiai vištienos kepsnius (vadinamuosius karbonadus ) gaminu su džiūvesėliais. Virtuvės spintelėje radau likutį kukurūzų dribsnių, tad nedvejodama nusprendžiau juos sunaudoti kepant vištieną. Kepsneliai iškepė labai gardūs, su traškia plutelė ir sultingu vidumi, na o virtuvėje sugaišau neilgai, apie 12 - 15 minučių. Todėl, jei vis dar nežinote ką gardaus ir greito pagaminti šeimai, dalinuosi su jumis labai greita ir gardžia idėja. (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai vištienos krūtinėlės
1 vienetas kiaušinių (didelio arba dviejų mažesnių)
4 saujos kukurūzų dribsnių (apytikriai)
pagal skonį prieskonių paukštienai
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal poreikį kokosų aliejaus (arba kito aliejaus)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Vištienos krūtinėles perpjauti išilgai (tokiu būdu pavyks padaryti 4 kepsnius), dėti į dubenį. Tuomet berti prieskonius paukštienai, druską, pipirus ir gerai įtrinti.
2.
Kukurūzų dribsnius truputį susmulkinti rankomis į mažesnius trupinukus.
3.
Į dubenį įmušti kiaušinį ir gerai išplakti.
4.
Vištieną išmirkyti kiaušinio plakinyje, tuomet apvolioti kukurūzų dribsniuose. Tą patį pakartoti su visais vištienos kepsneliais.
5.
Keptuvėje įkaitinti aliejų, dėti paruoštus kepsnelius ir kepti iš abiejų pusių po kelias minutes iki kol iškeps ir gražiai apskrus.
6.
Patiekti su keptomis bulvytėmis, salotomis ar kitu mėgstamu garnyru.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital