Vištienos kepsneliai su sūriu ir duonos apvalkalu

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Astros kotletai
Astros kotletai
Astros kotletai
Astros kotletai
Astros kotletai
Autorius apie receptą: Kepsnys pagaminamas labai greitai, nes mėgstu paprastus receptus. Primena Astros kepsnį. Kepsnys pagaminamas labai greitai, nes mėgstu paprastus receptus. Primena Astros kepsnį. Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
Faršui:
500 gramų vištienos krūtinėlės
1 vienetas kiaušinių
šiek tiek prieskonių vištienai
šiek tiek druskos
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
Įdarui:
100 gramų fermentinio sūrio (arba mocarelos, tarkuoto)
1 sauja razinų
Apvoliojimui:
4 riekės batono
1 vienetas kiaušinių
Kepimui:
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Labai mažais gabaliukais supjaustyti vištienos krūtinėlę, įmušti kiaušinį, pagardinti prieskoniais ir išmaišyti.
2.
Razinas užpilti karštu vandeniu ir palikti, kad išbrinktų, vėliau nupilti. Sumaišyti išbrinkusias razinas su sūriu.
3.
Duoną supjaustyti mažais kubeliais. Išplakti kiaušinį.
4.
Iš vištienos masės formuoti nedidelius ovalius kepsnelius, į kurių vidų dėti įdaro. Kepsniukus mirkyti kiaušinio plakinyje ir aplipdyti baltos duonos kubeliais.
5.
Kepsniukus trumpai iš abiejų pusių apkepti keptuvėje su trupučiu aliejaus. Apkeptus kepsnelius sudėti į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepti orkaitėje 200 C laipsnių temperatūroje 15 - 20 min.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital