Vištienos kepsneliai su sūriu - be glitimo

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
Vištienos kepsneliai su sūriu - be glitimo
Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai
Vištienos kepsneliai su sūriu - be glitimo
Vištienos kepsneliai su sūriu - be glitimo
Vištienos kepsneliai su sūriu - be glitimo
Autorius apie receptą: Vištienos patiekalai tikrai dažnai puikuojasi ant pietų stalų, o šie tikrai taip pat turėtų rasti savo vietą. Pavyksta labai skanūs, švelnaus skonio, bet tokie, kurių sunku Vištienos patiekalai tikrai dažnai puikuojasi ant pietų stalų, o šie tikrai taip pat turėtų rasti savo vietą. Pavyksta labai skanūs, švelnaus skonio, bet tokie, kurių sunku atsivalgyti, taip jau turbūt būna su tuo paprastumu - tobulumas paprastume, kuriam sunku atsispirti. (...daugiau) Laurinta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 kilogramas vištienos krūtinėlės
200 gramų mocarela sūrio (tarkuoto, galima keisti fermentiniu ar kitu)
2 vienetai kiaušinių (M dydžio)
50 gramų kietojo sūrio (tarkuoto, galima keisti fermentiniu ar kitu)
1 pundelis svogūnų laiškų
1 pundelis petražolių
30 gramų migdolų miltų
1 šaukštas česnako miltelių
1/4 šaukštelio druskos
1/4 šaukštelio maltų juodųjų pipirų
pagal poreikį alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Labai smulkiais kubeliais supjaustyti vištienos krūtinėles ir sudėti į dubenį (jeigu skubate, galima sumalti mėsmale, bet supjausčius man skaniau). Berti migdolų miltus, įmušti kiaušinius, berti tarkuotą mocarelos ir kietąjį sūrius.
2.
Svogūno laiškus, petražoles susmulkinti ir suberti į dubenį su vištiena. Įberti druskos, pipirų, česnako miltelių ir gerai išmaišyti.
3.
Į keptuvę pilti aliejaus ir įkaitinti ant vidutinės kaitros. Imti didelį šaukštą paruoštos masės ir rankomis formuoti apvalius kotletus.
4.
Kepti iš kiekvienos pusės po maždaug 4 minutes iki kol švelniai apskrus ir iškeps.
Patarimai:
Jei neturite laiko pjaustyti vištienos, galima naudoti tiesiog maltą mėsą.
Jei glitimo vengiate dėl celiakijos, rinkdamiesi ingredientus atidžiai perskaitykite etiketes, ar jie neturi kryžminės taršos su kviečiais ar kitais glitimo turinčiais produktais. Pavyzdžiui, tokią dažnai turi avižiniai dribsniai, tad rinkitės ženklu "be gliuteno" ar "gluten free" pažymėtus avižinius dribsnius. Šokoladas irgi kartais turi kryžminę taršą, tad perskaitykite etiketę ir, esant reikalui, dairykitės specialiai pažymėto.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital