Vištienos kepsneliai su grietinės tešla ir sūriu

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 24)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 24)
Vištienos kepsneliai su grietinės tešla ir sūriu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų vištienos krūtinėlės
120 gramų kietojo sūrio (apytikriai)
2 vienetai kiaušinių
3 šaukštai kvietinių miltų
2 šaukštai grietinės
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį džiovintų žolelių mišinio (arba šviežių žalumynų)
pagal poreikį aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Vištienos krūtinėles perpjauti pusiau kepsniams. Išmušti, pagardinti druska ir pipirais.
2.
Kiaušinius išplakti su grietine, suberti žoleles, druską, pipirus, miltus - gerai išmaišyti. Tešlos tirštumas turi būti kaip blynams (ne per skysta).
3.
Sūrį sutarkuoti.
4.
Keptuvėje įkaitinti aliejų.
5.
Kiekvieną vištienos kepsnį pamirkyti (iš abiejų pusių) į tešlą ir dėti į keptuvę. Kiekvieno kepsnio viršų pabarstyti sūriu ir užpilti dar šiek tiek tešlos. Kepti iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.
6.
Patiekti su mėgstamu garnyru ar salotomis. Aš patiekiau su bulvių-morkų-špinatų koše ir virtais brokoliais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
sriubos
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital