Vištienos kepsneliai saldžiame čili marinate ant grilio

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Vištienos kepsneliai saldžiame čili marinate ant grilio
Vištienos kepsneliai saldžiame čili marinate ant grilio
Vištienos kepsneliai saldžiame čili marinate ant grilio
Autorius apie receptą: Tai senas mano receptas. Jei kepdavau vištienos šlauneles ant laužo- tai tik taip, bet manau šią vasarą reikės išbandyti ir atrasti daugiau naujų skonių. Tai senas mano receptas. Jei kepdavau vištienos šlauneles ant laužo- tai tik taip, bet manau šią vasarą reikės išbandyti ir atrasti daugiau naujų skonių. Dalia, Gera virtuvė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas vištienos šlaunelių mėsos (su oda arba be jos)
3 šaukštai saldaus aitriųjų paprikų padažo (apytikriai)
1 šlakelis alyvuogių aliejaus
pagal skonį prieskonių paukštienai
pagal skonį sojos padažo (arba Teriyaki padažo)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Vištienos šlauneles nuplauti ir nusausinti.
2.
Į dubenį sudėti šlaunelių mėsą, pabarstyti prieskoniais, užpilti saldaus aitriųjų paprikų padažo, sojos padažo, alyvuogių aliejaus ir išmaišyti, kad visos pasidengtų mišiniu. Palikti marinuoti per naktį.
3.
Vištieną sudėti ant grotelių ir kepti iki kol apskrus ir iškeps. Kepti kai angly pasidengia nedideliu baltų pelenų sluoksniu.
Daugiau skanių ir patikrintų receptų galite rasti Dalios išleistoje "Didžiojoje konservavimo knygoje"
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital