Vištienos kepsneliai orkaitėje

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Vištienos kepsneliai orkaitėje
Vištienos kepsneliai orkaitėje
Vištienos kepsneliai orkaitėje
Vištienos kepsneliai orkaitėje
Vištienos kepsneliai orkaitėje
Vištienos kepsneliai orkaitėje
Autorius apie receptą: Puiki šeimos pietų idėja. Labai paprasta ir tikrai skanu. Vienu metu galima daug įvairių skonių pagamint. Puiki šeimos pietų idėja. Labai paprasta ir tikrai skanu. Vienu metu galima daug įvairių skonių pagamint. Mėgėja kepėja
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
800 gramų vištienos filė
180 gramų fermentinio sūrio
30 gramų aliejaus (apytikriai)
1 vienetas citrinų
30 gramų majonezo
15 gramų pomidorų padažo
1 šaukštelis druskos
1 šaukštelis penkių pipirų mišinio
1 šaukštelis džiovintų petražolių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Ant maistinės plėvelės sudėti vištienos filė, pabarstyti druska, pipirais ir pašlakstyti aliejumi. Uždengti kita plėvele ir mėsos plaktuku pamušti iki vienodo storio (tai vos keli kartai kiekvienam gabaliukui ir nestipriai, tik, kad gabaliukai būtų vienodo storio).
2.
Paruoštą vištieną palikti bent 20 minučių pastovėti kambario temperatūroje.
3.
Rantytą ar keptuvę storu dugnu gerai įkaitinti, dėti kepsniukus ir apkepti po 1 minutę.
4.
Kepimo formą ištiesti kepimo popieriumi ir sudėti kepsniukus.
5.
Sūrį sutarkuoti, sumaišyti su majonezu.
6.
Šakutės ir šaukštelio pagalba padengti dalį kepsniukų tolygiu sluoksniu. Likusią sūrio masę padalint per pusę į skirtingus dubenėlius- į vieną dubenį suberti petražoles ir įtarkuoti citrinos žieveles, išmaišyti, į kitą dubenį supilti aštrų pomidorų padažą, išmaišyti. Paruoštomis masėmis padengti likusius kepsnelius.
7.
Kepti įkaitintoje iki 220 °C temperatūros orkaitėje 12 minučių. Kai iškeps, iš karto išimti iš kepimo formos, kad mėsa neišsausėtų.
Patarimai:
Jei norite traškesnio viršaus ir daugiau skonio. Tuomet galima pabarstyti migdolų miltais arba džiūvėsėliais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital