Vištienos kepenėlių paštetas su apelsinų sultimis ir brendžiu - pats skaniausias!

AUTORIUS:
Anželika Stančikienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 54)
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 54)
Vištienos kepenėlių paštetas su apelsinų sultimis ir brendžiu - pats skaniausias!
Autorius apie receptą: Labai gardus paštetas, prieš daug metų išsisaugojau ir tik taip ir darau. Jokio kito neperku, nes neprilygsta tam skoniui. Gaminant būtinai reikia dėti visus prieskonius kaip Labai gardus paštetas, prieš daug metų išsisaugojau ir tik taip ir darau. Jokio kito neperku, nes neprilygsta tam skoniui. Gaminant būtinai reikia dėti visus prieskonius kaip parašyta, nes kitaip skonis nebus toks gardus.
(...daugiau) Anželika Stančikienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
200 gramų vištų kepenėlių (tinka ir kalakutienos)
100 gramų sviesto
2 vienetai svogūnų
2 vienetai morkų
5 šaukštai apelsinų sulčių
2 šaukštai grietinėlės
2 šaukštai brendžio
1 šaukštelis garstyčių
1 šaukštelis malto muskato
šiek tiek druskos
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Kubeliais pjaustytą svogūną pakepinti su 50 gramų sviesto. Kai svogūnai gražiai pagelsta, įdėti smulkiai tarkuotas morkas, pakepinti. Kepenėles supjaustyti gabaliukais, sudėti į pakepintus svogūnus su morkomis, dar pakepinti apie 10 minučių. Tuomet sudėti garstyčias, suberti muskatą, druską, pipirus, įdėti dar 50 gramų sviesto ir gerai išmaišyti.
2.
Kai sviestas ištirps, keptuvę nukelti nuo viryklės. Į kepintas kepenėles supilti brendį, apelsino sultis bei grietinėlę. Viską gerai išmaišyti ir sutrinti elektriniu trintuvu. Masę sudėti į norimą indelį, paviršių išlyginti.
AUTORIUS: Anželika Stančikienė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (13)
Lina
2024-02-16 14:03
O kaip ta baltą viršų padaryt, nes be jo nekoks vaizdelis ;) ATSAKYTI
Gab
2024-01-25 15:39
Kaip išvengti alkoholio? Ar galima jį į kepančias kepenėles supilti, kad nugaruotų? ATSAKYTI
Justina
2024-01-25 15:50
Galima supilti anksčiau, kad nugaruotų arba praleisti, tik šiuo atveju, paveiks skonį, tad galbūt tuomet įberčiau kitų mėgiamų prieskonių. ATSAKYTI
Indrė
2021-09-25 16:51
O kokios garstyčios? Grūdeliais, maltos į miltelius, ar pasta iš stiklainiuko? ATSAKYTI
Ignė
2024-01-25 15:48
Iš stiklainiuko. :) ATSAKYTI
Laima
2021-05-21 22:57
O tai tiek trumpai kepenėlės kaitinamos tik 10min. Ar jas virtas reikia dėti? ATSAKYTI
Simona
2021-05-24 09:54
Kepenėlėms tikrai daug nereikia, jos smulkios ir greitai iškepa :) ATSAKYTI
Monika
2020-07-21 19:27
Sveiki, o galima vietoj brendzio pilti kito “rudo” gerimo? Viskio/burbono? ATSAKYTI
Simona
2021-05-24 09:54
Turėtų tikti, tik turėtų būti stiprus :) ATSAKYTI
Viktorija
2020-05-12 17:55
Tobulas. Labai skanus ATSAKYTI
svetlana
2018-12-29 21:04
ačiū už receptą ATSAKYTI
Ema
2017-12-16 09:10
Nuostabus pastetas, skaniausias is visu valgytu ATSAKYTI
Siga
2017-05-02 14:53
Pirmą kartą gaminau paštetą išvis ir galiu pasakyt, kad gavosi labai skanus ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital