Vištienos kepenėlės vyno ir grietinėlės padaže

AUTORIUS:
Jūratė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 35)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 35)
Vištienos kepenėlės vyno ir grietinėlės padaže
Vištienos kepenėlės vyno ir grietinėlės padaže
Vištienos kepenėlės vyno ir grietinėlės padaže
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
700 g vištienos kepenėlių
1 svogūnas
2 agurkai
1 v. š. sviesto
1 v. š. alyvuogių aliejaus
125 ml sauso baltojo vyno
2 v. š. kaparėlių
200 g grietinėlės
miltai
druska
malti juodieji pipirai
petražolės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Gerai nuvalykite bei nuplaukite vištienos kepenėles, supjaustykite ir apvoliokite miltuose. Smulkiai supjaustykite svogūną bei agurkus. Keptuvėje ištirpinkite sviestą. įkaitinkite kartu su aliejumi ir lengvai pakepinkite jame kepenėles. Apkepus kepenėlėms, sudėkite svogūną ir pakepinkite, kol svogūnas suminkštės. Tuomet supilkite vyną ir patroškinkite, kol išgaruos maždaug trečdalis vyno. Patroškinus vyne sudėkite agurkus, kaparėlius ir grietinėlę. Užvirkite, tada sumažinkite ugnį ir uždengę troškinkite apie 15 minučių. Paskaninkite druska ir pipirais, apibarstykite smulkintomis petražolėmis. Patiekite šiltas su bulvėmis ar kitokiu Jūsų mėgstamu garnyru. Skanaus.
AUTORIUS: Jūratė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
2022-05-28 01:45
Saunuole...Jurate.Dekui
As ne metus isvykes,norosi tradicinio(?) maisto ir ...
Namu.Aciu Jums labai ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital