Vištienos kepenėlės su obuoliais

AUTORIUS:
Birutė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
Vištienos kepenėlės su obuoliais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
800 g vištų kepenėlių
400 g bbuolių
3 svogūnai
120 g sviesto
100 ml obuolių sultčių
Druska, truputį
Juodieji pipirai, truputį
Mairūnas, truputį
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kepenėlės išmirkomos piene ir truputį palaikomos šaltai. Didesni gabalai perpjaunami pusiau ir apkepinami iš abiejų pusių. Obuoliai ir svogūnai supjaustomi, pakepinami ir sudedami į kepenėles. Vėliau supilamos obuolių sultys (nebūtinai), pabarstoma prieskoniais ir 6—10 min. patroškinus pasūdoma. Tiekiama su virtomis bulvėmis.
AUTORIUS: Birutė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital