Vištienos kaselės

AUTORIUS:
Jurgita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 23)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 23)
Vištienos kaselės
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 vištienos filė
Vištienos prieskoniai - pagal skonį
1 žiupsnelis kvapiųjų pipirų
1 žiupsnelis druskos
Aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vištienos filė supjaustyti juostelėmis, pagardinti kvapniaisiais pipirais, vištienos prieskoniais, padruskinti, jei reikia, ir palikti šaldytuve pastovėti, kad įsigertų prieskoniai. Imti po tris juosteles, pinti kaseles, o kad neiširtų – susmeigti mediniais smeigtukais abu galus. Kepti gerai įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių. Iškepus, pagaliukus ištraukti ir patiekti su norimu garnyru. Skanaus!
AUTORIUS: Jurgita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital