Vištienos ir virtinių sriuba

AUTORIUS:
Vaida
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 51)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 51)
Vištienos ir virtinių  sriuba
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
340 g vištienos filė gabaliukų (plonai supjaustytų)
1 šaukštas alyvų aliejaus
2 šaukštai miltų
0,25 šaukštelio džiovinto mairūno, susmulkinto
400 g konservuoto vištienos sultinio
1 vnt. KNORR BULJONETĖ paukštienos sultinys
1 vidutinis svogūnas, supjaustytas griežinėliais
1 puodelis šparaginių pupelių ankščių, nupjautais galais ir perpjautų pusiau
1 puodelis morkų, stambiai tarkuotų
0,6 puodelio miltų mišinio pyragams
0,3 puodelio kukurūzų miltų
0,25 puodelio tarkuoto čedaro sūrio
0,5 puodelio pieno
1 puodelis vandens
druska
pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
1. Pabarstykite vištieną druska ir pipirais. Didelėje keptuvėje apkepkite vištiena karštame aliejuje 2 minutes arba iki paruduos. Pabarstykite miltais ir mairūnu. Supilkite sultinį, knorr buljonetę, vandenį ir sudėkite daržoves. Užvirkite; sumažinkite ugnį. Uždengę troškinkite 5 minutes.
2. Dubenyje sumaišykite miltų mišinį, kukurūzų miltus ir sūrį. Supilkite tiek pieno, kol mišinys sudrėks. Pakabinę pilną šaukštą tešlos, įmeskite ją į karštą skystį, suformuodami 8 virtinius. Vėl užvirkite; sumažinkite ugnį. Uždengę troškinkite 10-12 minučių, kol virtiniai bus išvirę. (Nenukelkite dangčio troškindami.)
AUTORIUS: Vaida
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital