Vištienos ir pievagrybių užkepėlė

AUTORIUS:
Genutė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
Vištienos ir pievagrybių užkepėlė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
250 g keptos vištienos filė,
150 g pievagrybių,
2 bulvės,
1 svogūnas,
150 g grietinėlės,
2 saujos tarkuoto parmezano,
2 skiltelės česnako,
druska,
malti pipirai,
krapai,
petražolės.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vištienos filė supjaustome juostelėmis, pievagrybius perpjauname per pusę ir pakepiname kartu su vištiena. Supilame grietinėlę, pasūdome, pagardiname pipirais ir dar 10 min. patroškiname. Česnakus susmulkiname, svogūnus supjaustome, krapus ir petražoles sukapojame bei viską sumaišome. Bulves išverdame, atvėsiname ir supjaustome griežinėliais. Į kepimo formą sluoksniuodami dedame bulvių griežinėlius, vištienos ir grybų, svogūnų, česnakų ir žalumynų mišinius, užberiame tarkuoto sūrio ir kepame apie 10 min., 180 laipsnių temperatūroje. Skanaus :) Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
AUTORIUS: Genutė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital