Vištienos ir morkų užtepėlė (be majonezo)

AUTORIUS:
Indrė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Vištienos užtepėlė
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai greitai paruošiama užtepėlė. Papildomai labai tinka pagardinti svogūno laiškais, krapais ar mėgstamais prieskoniais, tiktų ir aitriosios paprikos milteliai, jei Labai greitai paruošiama užtepėlė. Papildomai labai tinka pagardinti svogūno laiškais, krapais ar mėgstamais prieskoniais, tiktų ir aitriosios paprikos milteliai, jei mėgstate aštriau. (...daugiau) Indrė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
250 gramų rūkytos vištienos file (arba virtos)
1 vienetas morkų (virtos, vidutinio dydžio)
60 gramų kreminio sūrio
3 skiltelės česnako
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Patiekiant:
6 riekės balta duona
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Vištieną supjaustyti nedideliais gabaliukais, morką supjaustyti vidutinio dydžio kubeliais, sudėti į dubenį ir susmulkinti elektriniu smulkintuvu iki norimos konsistencijos.
2.
Į dubenį su vištiena ir morka įdėti kreminio sūrio, pabarstyti druska, pipirais, įspausti česnako ir gerai permaišyti.
3.
Duonos riekeles paskrudinti sausoje keptuvėje iš abiejų pusių arba duonos skrudintuvu, tepti paruoštos užtepėlės ir skanauti.
AUTORIUS: Indrė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital