Vištienos ir moliūgų karis

AUTORIUS:
LaMaistas.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Vištienos ir moliūgų karis
Vištienos ir moliūgų karis
Autorius apie receptą: Įkvėptas Indijos skonių, vištienos ir moliūgų karis – puiki idėja greitai vakarienei. Kreminis kokosų pienas suteiks puikią tekstūrą ir vos salsvą skonį, dėl Įkvėptas Indijos skonių, vištienos ir moliūgų karis – puiki idėja greitai vakarienei. Kreminis kokosų pienas suteiks puikią tekstūrą ir vos salsvą skonį, dėl suderintų prieskonių šis patiekalas subtiliai aštrus, su vos jaučiama citrinos gaidele. (...daugiau) LaMaistas.lt
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
250 gramų moliūgų (svoris nuvalytų)
500 gramų vištienos filė
200 mililitrų kokosų pieno (pilno riebumo)
100 mililitrų sultinio
1 vienetas raudonosios paprikos
1 šaukštas padažo (žuvies, nebūtina)
1 šaukštas kokosų aliejaus (arba kitokio aliejaus)
pagal skonį druskos
Marinatui:
3 skiltelės česnako
2 šaukštai alyvuogių aliejaus (arba kitokio aliejaus)
2 šaukštai žaliųjų citrinų sulčių
2 šaukšteliai raudonosios kario pastos
šiek tiek juodųjų pipirų
Patiekiant:
pagal poreikį ryžių
pagal poreikį aitriųjų pipirų
pagal poreikį kalendros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Vištieną supjaustyti kubeliais.
2.
Išspausti česnaką. Sumaišyti su citrinos sultimis, pipirais, kario pasta, aliejumi. Užpilti ant vištienos. Pamarinuokite bent 15-30 minučių kambario temperatūroje.
3.
Moliūgą ir papriką supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais.
4.
Keptuvėje įkaitinkite šiek tiek aliejaus, suberkite papriką ir moliūgą. Maišydami pakepinkite maždaug 4 minutes, kad daržovės truputį suminkštėtų.
5.
Sustumkite daržoves į keptuvės šoną. Sudėkite vištienos gabalėlius ir apkepinkite po keletą minučių iš abiejų pusių.
6.
Supilkite kokoso pieną, sultinį ir žuvies padažą (jeigu naudojate), išmaišykite. Pagal skonį pagardinkite druska ir ant vidutinės ugnies patroškinkite dar keletą minučių.
7.
Paragaukite, ar patinka skonis. Jeigu norisi daugiau aštrumo, galite įdėti dar šiek tiek kario pastos (prieš tai ją išmaišykite mažame kiekyje vandens arba sultinio, kad geriau pasiskirstytų). Jeigu norisi sūriau, įdėkite dar žuvies padažo arba druskos. Jeigu norisi daugiau rūgštelės, įspauskite dar žaliųjų citrinų sulčių.
8.
Patiekite su virtais ryžiais, kalendros lapeliais, pjaustytu aitriuoju pipiru.
RECEPTO DRAUGAS: Franke
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital