vištienos ir grybų mišrainė

AUTORIUS:
mia30
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 21)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 21)
vištienos ir grybų mišrainė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200 g vištų krūtinėlių filės
250 g voveraičių
2 šaukštai aliejaus
15 g džiovintų baravykų
malti pipirai
pundelis svogūnų laiškų su galvomis
druska
Pagardinimui:
100 ml majonezo
2 šaukštai smulkintų baziliko lapelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Džiovintus grybus užmerkite 125 ml šilto vandens, tada išvirkite ir nukoškite.
Voveraites nuplaukite, gerai nuvarvinkite. Jei reikia pasmulkinkite.
Vištieną nuplaukite, nusausinkite, pakepkite su aliejumi po 2-3 minutes iš abiejų pusių, skaninkite druska ir pipirais. Tada mėsą išimkite iš keptuvės, ataušinkite ir supjaustykite jusotelėmis.
Aliejuje, kuriame kepė vištiena, apkepkite grybus, berkite druskos, pipirų. Sudėkite baravykus ir troškinkite apie penkias minutes, tada ataušinkite.
Svogūnus nulupkite, palikite galvutes ir maždaug penkiolikos cm ilgio laiškus. Juos nuplaukite, supjaustykite plonais žiedeliais.
Grybus, vištieną bei svogūnus sudėkite į salotinę ir atsargiai sumaišykite. Iš majonezo bei bazilikų suplakite užpilą, apliekite salotas ir leiskite įsigerti.
Skanaus!
AUTORIUS: mia30
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Judita
2010-12-23 13:13
Džiovinti grybukai, svogūnų laiškiukai, bazilikas...įtariu, kad nerealus skonis...reikia išbandyti... ;) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital