Vištienos ir cukinijų kotletai pagal Jurgitą

AUTORIUS:
Jurgitos receptai,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Vištienos ir cukinijų kotletai pagal Jurgitą
Autorius apie receptą: Minkšti, gardūs ir nesudėtingai paruošiami kotletai. Minkšti, gardūs ir nesudėtingai paruošiami kotletai. Jurgitos receptai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
300 gramų vištienos faršo
150 gramų cukinijų (jau išvalytos ir nuluptos)
1 vienetas kiaušinių
1 vienetas svogūnų
3 šaukštai manų kruopų
2 skiltelės česnako
1 pundelis svogūnų laiškų
1 pundelis krapų (nebūtina)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Apvoliojimui:
pagal poreikį džiūvėsėlių
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Cukiniją sutarkuoti burokine tarka, suberti į dubenį, pabarstyti druska ir palikti apie 15 minučių, kad išsiskirtų skystis. Tuomet skystį gerai nusunkti.
2.
Svogūną, svogūno laiškus, krapus susmulkinti.
3.
Į dubenį dėti faršą, cukinijas, svogūną, svogūno laiškus, krapus, įspausti česnako, suberti manų kruopas. Gerai išmaišyti ir palikti pastovėti 15 minučių, ka dišbrinktų manų kruopos.
4.
Iš paruoštos masės imti gabaliuką ir formuoti maltinukus, apvolioti džiūvėsėliuose.
5.
Į keptuvę įpilti aliejaus, įkaitinti, dėti maltinukus ir kepti iš abiejų pusių po kelias minutes iki lengvai paruduos,
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital