Vištienos ir cukinijų iešmeliai keptuvėje

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Vištienos ir cukinijų iešmeliai keptuvėje
Vištienos ir cukinijų iešmeliai keptuvėje
Vištienos ir cukinijų iešmeliai keptuvėje
Vištienos ir cukinijų iešmeliai keptuvėje
Vištienos ir cukinijų iešmeliai keptuvėje
Vištienos ir cukinijų iešmeliai keptuvėje
Vištienos ir cukinijų iešmeliai keptuvėje
Autorius apie receptą: Cukiniją mėgstu paslėpti patiekaluose. Šeima dažniausiai net nesupranta, kad valgo ją. Tik vyras pastebi, tu veži veži cukiniją namo, o kur jas padedi? Mano planas tobulai Cukiniją mėgstu paslėpti patiekaluose. Šeima dažniausiai net nesupranta, kad valgo ją. Tik vyras pastebi, tu veži veži cukiniją namo, o kur jas padedi? Mano planas tobulai pavyksta. Taip paruoštą mėsą galima kepti ir kaip kotletus, bet iškepti iešmeliai net „nevalgiukams“ sužadina apetitą. Tiesa iešmelius galima kepti ir lauko grilio kepsninėje. Aš kepiau tiesiog keptuvėje. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 kilogramas vištienos faršo
1 vienetas cukinijų (jaunos)
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
6 šaukštai maltų džiūvėsėlių
1 vienetas kiaušinių
50 gramų kietojo sūrio
1 šaukštelis prieskonių vištienai
1 žiupsnelis pipirų
pagal skonį druskos
pagal poreikį aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Svogūną nulupkite ir susmulkinkite.
2.
Cukiniją ir nuskustą morką sutarkuokite per burokinę tarką. Kietą sūrį taip pat sutarkuokite tarkute.
3.
Į vištieną įmuškite kiaušinį, berkite prieskonius, sudėkite tarkuotą cukiniją ir sūrį. Suberkite džiūvėsėlius.
4.
Šaukšte aliejaus pakepinkite svogūną ir morką, kol daržovės suminkštės. Jas sudėkite į dubenį prie vištienos. Masę gerai išmaišykite.
5.
Iš mėsos suformuokite pailgą suktinuką ir perverkite jį mediniu iešmeliu. Apvoliokite mėsos iešmelius aliejuje.
6.
Kepkite keptuvėje, gerai įkaitintame aliejuje iš visų pusių apie 15 - 20 min, kol gražiai apskrus ir iškeps.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital